JMP-KOTI

 

Kaipaatko apua, jotta voisit asua pidempään kotona? Voimme auttaa siellä, missä apua tarvitaan.

Tarvitsetpa apua kotitöissä, siivouksessa, pyykinpesussa, kylvetyksessä tai vaikka asioinneissa, meidän hoitajamme on sinun apunasi. Ja jos haluat myös itse osallistua, vaikka vähänkin, sekin meille sopii - yhdessä tehden ja toimien. Ja joskus avuntarvitsija voi olla myös kotisi, jotta sinun asumisesi siellä on sujavaa, mielekästä ja ennen kaikkea turvallista. Olipa sitten kyseessä kaiteen asennus, seinän maalaaminen tai vaikka polttopuiden tekeminen. Tällöin saat avun meidän kotitalkkarilta, jolta luonnistuu monenlaiset kodin remontit ja muutostyöt. Olemme siis kokonaisvaltainen kumppani, tarjoten apua ja huolenpitoa niin sinulle kuin kodillesi. 

Vauvasta vaariin tai mummusta muksuun, meillä on asiakkaina laaja kirjo. Senioriväen lisäksi toimimme kumppanina lapsiperheille tarjoten apua kotipalveluna tai lastenhoidossa. Meillä riittää sydäntä ja osaamista niin lapsille kuin vanhemmillekkin ihmisille. Ei me jätetä oikeastaan ketään ilman kumppanuuttamme, sillä kuka tahansa voi tilata siivouspalveluja kotiinsa. Ota yhteyttä niin Puhtauspartiomme rientää mielellään avuksi. Tästä laajasta kirjosta ja kumppaanuudesta syntyy meidän työmme suola että ilo. Ja uskomme myös sinun vahvasti sen aistivan!
 


Olen Marika, reilu viisikymppinen perheenäti. Koulutukseltani olen hammashoitaja. Olen työkennellyt useamman vuoden hammashoitajana, monessa paikassa. Mutta suurimman osan työvuosistani olen työskennellyt kehitysvammaisten ja mielenterveys- ja päihdekuntoitujien parissa. Viime vuosina olen toiminut perhetyössä, tukien lapsia, nuoria sekä heidän vanhempiaan. Vaikka asiakaskuntani on vaihdellut, yksi asia kaikkia asiakkaitani yhdistää: Jokainen ihminen on tärkeä ja arvokas <3.


Perustimme yrityksen 2023, mieheni Juhan kanssa. Juhalla on vahva tausta rakennusalan töistä. Hän on työskennellyt yrittäjänä rakennusalalla noin 17 vuotta. Kokemusta on uudisrakentamisesta, vanhojen talojen kengityksestä aina hometalojen korjauksiin asti. Kaikki rakennushommat onnistuu.

Itse olen tykännyt siivoamisesta lapsesta asti. Yrittäjänä olen siivonnut ikäihmisten, mielenterveyskuntoutujien sekä  lapsiperheiden koteja. Työni suola on, kun saan auttaa ihmisiä, niissä asioissa, joita he eivät itse jostain syystä voi tehdä.


Haluan kohdata kaikki ihmiset tasavertaisina. Jokaisella on oikeus elää ja tuntea asioita omalla tavallaan, jokaista kunnioittaen. Tykkään kuunnella ihmistä ja hänen tarinaansa.